Pagina Principala
>> Despre Universitate >> Istoric

Istoricul Universităţii TransilvaniaBurse de Excelenta Schaeffler "10 pentru 10" - sesiunea aprilie 2018


Bursele TELEKOM 2017

Programul BURSELETELEKOM oferă 10 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă”, la zi, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare,informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică,telecomunicații si tehnologia informației.

Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere până la data de 15 ianuarie 2018 către Telekom Romania pe website-ul www.burseletelekom.ro, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 8 si 9 februarie 2018 a unui numar de 20 de finaliști, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse. 

Valoareabursei acordate de către Organizator fiecărui candidat dintre cei 10 (zece)desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 13.050 RON, împărţiţi întranşe lunare (aferente lunilor octombrie 2017-iunie 2018, sumă stabilită lavaloarea salariului minim pe economie).
Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe site-ul concursului www.burseletelekom.ro


Energy Challenge 2018

E. ON Romania lanseaza concursul de proiecte inovatoare in domeniul energiei Energy Challenge 2018 competitie  pentru studentii de la licenta si master.

Afla chiar de la ei ce este si cum se va desfasura Energy Challenge 2018, luni, 13 noiembrie 2017:

- ora 13:00 - Prezentarea proiectului - Aula Sergiu T. Chiriacescu;

- orele 10:00- 16:00 - Stand E.ON - Energy Challenge 2018 - Podiumul Companiilor, Colina Universitatii, corpul C

Detalii despre concurs si calendarul competitiei


Lansare proiect Mindcraft Academy by BRD

Burse private Waters

Burse de Excelenta Schaeffler "10 pentru 10" - sesiunea noiembrie 2017


Bursele TELEKOM 2016

Compania TELEKOM Romania se implică în educarea tinerei generaţii prin programul Bursele TELEKOM, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi. Bursele telekom continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent 85 de burse către studenţi.

Programul BurseleTELEKOM oferă 10 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoria “fără plată”, la zi, indiferent de profil, din anul I de studiu. Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere până la data de 10 noiembrie 2016 către Telekom Romania, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 21 şi 22 noiembrie 2016, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

Valoarea bursei acordate de către Organizator fiecărui candidat dintre cei 10 (zece) desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 11.250 ron, împărţiţi în tranşe lunare (lunile octombrie 2016 - iunie 2017, sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie).

Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe site-ul concursului www.burseletelekom.ro.


Summer School StabiXperience powered by STABIPLAN
Be one of the best programmers and we'll send you to Holland for a 3-day trip to have some fun. When back, a Job will be waiting for you.Start your career in a BIG way!

Curious Minds Summer School 2016 - SISW

Burse Schaeffler Romania - sesiunea aprilie - 2016

Burse Schaeffler Romania - sesiunea octombrie - 2015


Burse Lafarge Romania

Burse de studii si Stagii de practica - KASTAMONU ROMANIA - 2015/2016

BURSELE INTERNATIONALE INPARLAMENT (IPS), OFERITE DE BUNDESTAG-UL GERMAN
Programul care se desfasoara impreuna cu Universitatea Libera din Berlin, cu Universitatea Humboldt din Berlin si cu Universitatea Tehnica din Berlin, incepe la 01 martie 2016 si dureaza pana la 31 iulie 2016.
Stagiul de practica - in cadrul bursei - in Bundestag-ul german ofera prilejul de a cunoaste sistemul de guvernare parlamentar din Germania, dar si posibilitatea de a studia la o universitate germana si de a acumula impresii noi.
Pe site-ul Bundestag-ului german www.bundestag.de/ips pot fi accesate formularele pentru depunerea candidaturii, precum si informatii privind IPS.
Dosarele de aplicatie vor fi depuse electronic pana cel tarziu la 30 iunie 2015 la Ambasada Germaniei la Bucuresti: info@bukarest.diplo.de

Orange România, Agenția universitară a Francofoniei și Ambasada Franței în România propun în parteneriat burse de master 2 în Franța pentru studenți de nivel Master 1 sau 2 specializați in informatică, telecomunicații sau marketing-relații cu clienții.


Concurs de idei – Inobike Schaeffler

CURIOUS MINDS PROGRAMS 2015

Programul Bursele TELEKOM oferă 10 burse de excelenţă tinerilor ambiţioşi, talentaţi, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite. - Bursa Master II - parcurs cariera in fabricatie
- Bursa Master II - parcurs cariera in inginerie

3 Burse INA SCHAEFFLER de o lună pentru studenți din AN TREMINAL

Burse de excelenta Schaeffler

Proiecte de cercetare in colaborare cu VDL ETG Olanda

Programul de stagii Drive Your Future 2013


Oferta de plasament practic la AGFA

Scoala de vara LMS organizata in colaborare cu Universitatea TRANSILVANIA din Brasov