Alegeri parțiale - doctoranzi Consiliul SDI

Depunerea candidaturilor: 20 – 29 februarie 2024

Alegeri (turul I): 7 martie 2024, orele 9-15, sediul SDI

Se organizează alegeri parțiale pentru o poziție vacantă de reprezentant al studenților-doctoranzi în Consiliul Școlii Doctorale Interdisciplinare (C-SDI), pentru restul de mandat 2021 – 2026. 

Conform Metodologiei privind alegerea membrilor C-SDI (Art. 2.4), se limitează la 1 (unu) numărul de reprezentanți studenți-doctoranzi, pe care un domeniu de doctorat îl poate avea în C-SDI. Astfel, pentru aceste alegeri parțiale, se pot depune candidaturi ale doctoranzilor doar din domenii inginerești, dar nu și din domeniile Silvicultură și Inginerie mecanică, care au reprezentanți aleși în C-SDI.

Depunerea candidaturilor se face prin autopropunere (scrisoare / mesaj de intenție), însoțită de curriculum vitae (fără date cu caracter personal). Documentele specificate pot fi depuse în format letric la sediul SDI sau transmise în format electronic pe adresa secretariat-sdi@unitbv.ro în perioada 20-29 februarie 2024.

În scrisoarea / email-ul de înregistrare a candidaturii, candidații vor menționa că sunt de acord cu procesarea datelor și postarea pe site-ul SDI a CV-urilor în scopul organizării alegerilor parțiale pentru Consiliul SDI.

Alegerile parțiale se organizează în conformitate cu Metodologia privind alegerea membrilor Consiliului Școlii Doctorale Interdisciplinare, aprobată în şedința Senatului Universității Transilvania din Braşov din data de 26.05.2021 (https://www.unitbv.ro/documente/cercetare/doctorat-postdoctorat/metodologii-rapoarte/Metodologia_alegeri_membri_C-SDI_26.05.2021.pdf), conform căreia studenții-doctoranzi membri ai C-SDI sunt aleși prin votul universal, direct, secret şi egal al studenților-doctoranzi în stagiu din SDI. Lista cu studenții-doctoranzi în stagiu, actualizată la data declanșării alegerilor, poate fi consultată pe intranet (https://intranet.unitbv.ro/Cercetare/Scoala-Doctorala-Interdisciplinara/Doctorat).

Calendar alegeri doctoranzi

Comisie electorală:

 

Candidați înscriși:

Domenii inginerești (1 poziție)

  • 1.CĂLIN (COMȘIȚ) Andreea-Mihaela - Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale - Vizualizează CV
  • 2. NĂSTASĂ Steluța– Inginerie și management - Vizualizează CV
  • 3. POPA Bogdan – Inginerie industrială - Vizualizează CV
  • 4. SOTO RAMOS Manuel – Calculatoare și tehnologia informației - Vizualizează CV

 

Model buletin de vot 

Rezultate alegeri tur I 

Rezultate alegeri tur II