Studenții și absolvenții noștri

În fiecare an, după admitere, sunt admiși la cele 3 programe de studiu de licență coordonate circa 120 de studenți, pentru pregătire în două domenii extrem de căutate pe piața muncii: Inginerie Electronică și Telecomunicații; Calculatoare și Tehnologia Informației. Numărul de locuri planificate pentru fiecare program de studii universitare se prezintă în pagina de web a facultății (http://www.unitbv.ro/iesc).

În fiecare an studenții noștri beneficiază de burse internaționale de studiu, prin programul Erasmus, în universități europene de prestigiu, din Franța, Germania, Danemarca, Olanda.

Programele de studii coordonate de Departament au fost evaluate de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior și au primit acreditarea de funcționare din partea Ministerului Educației.

Absolvenții noștri sunt angajați de companii naționale sau internaționale dintre care menționăm: Siemens PSE, Vodafone, Orange, Benchmark Electronics, RDS-RCS, Romtelecom, No Bug Consulting, ICCO, Pentalog, IBM, Miele Brașov.