DECAN - prof. univ. dr. Cristinel Ioan MURZEA (Program de audienţe: Luni - 12.00 - 14.00. Înscrirea în audienţă se face la adresa de e-mail: cristinel.murzea@unitbv.ro sau telefonic la Secretariatul Facultăţii de Drept, la numărul de telefon 0268/471044, cu cel puţin trei zile înainte de ziua în care este stabilit programul de audienţe - Luni)

 MESAJUL Decanului Facultăţii de Drept

 PLANUL MANAGERIAL al Decanului Facultăţii de Drept 

 ATRIBUŢIILE Decanului Facultăţii de Drept


   PRODECANI  

PRODECAN cu activitatea studenţilor şi legătura cu mediul economic şi socio-cultural şi internaţionalizare - prof. univ. dr. Titus PRESCURE (Program de audienţe: Joi - 12.00 - 14.00. Înscrierea în audienţă se face la adresa de e-mail: titus.prescure@unitbv.ro, sau telefonic la Secretariatul Facultăţii de Drept, la numărul de telefon 0268/471044, cu cel puţin două zile înainte de ziua în care este stabilit programul de audienţe - Joi.)

MESAJUL Prodecanului cu activitatea studenţilor şi legătura cu mediul economic şi socio-cultural şi internaţionalizare

ATRIBUŢIILE Prodecanului cu activitatea studenţilor şi legătura cu mediul economic şi socio-cultural şi internaţionalizare


 PRODECAN cu activitatea didactică - prof. univ. dr. Ioana NICOLAE (Program de audienţe: Miercuri - 10.00 - 12.00. Înscrierea în audienţă se face la adresa de e-mail: ioana.nicolae@unitbv.ro, sau telefonic la Secretariatul Facultăţii de Drept, la numărul de telefon 0268/471044, cu cel puţin cu o zi înainte de ziua în care este stabilit programul de audienţe - Miercuri.)

ATRIBUŢIILE Prodecanului cu activitatea didactică


  PRODECAN cu activitatea de asigurare a calităţii, precum şi cu activitatea de cercetare ştiinţifică şi informatizarea -

  - lect. univ. dr. Roxana MATEFI (Program de audienţe: Joi - 10.00 - 12.00. Înscrierea în audienţă se face la adresa de e-mail: roxana.matefi@unitbv.ro, sau telefonic la Secretariatul Facultăţii de Drept, la numărul de telefon: 0268/471044, cu cel puţin cu o zi înainte de ziua în care este stabilit programul de audienţe - Miercuri.)

ATRIBUŢIILE Prodecanului cu activitatea de asigurare a calităţii, precum şi cu activitatea de cerectare ştiinţifică şi informatizarea

CONSILIUL FACULTĂȚII DE DREPT


• Informaţii de interes public