Avizier

Aplicaţii pentru participarea la reuniunea din Alpbach (Diversity and Resilience)...


Proiectul Start in Business


Conferinţa ştiintifică pentru studenţi AFASTUD 2018

Săptămâna Internaţională a studenţilor la Academia Forţelor Aeriene Henri Coanda, Brasov, 26-31 Martie 2018

Invitaţie


Conferinţa ştiintifică internaţională pentru studenţi: CADET-NAV 2018, Constanţa, 19-21 Aprilie 2018

Invitaţie

Program conferinţăPe data de 23 ianuarie, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului BEST Smart Talks, un eveniment organizat cu scopul de a facilita interacțiunea dintre studenții Universității "Transilvania" și specialiști din diferite domenii.

Pentru detalii şi înscriere la eveniment, accesaţi: 

https://bestbrasov.ro/best-smart-talks/

https://www.facebook.com/events/1782261478744289/

https://www.facebook.com/BESTBrasov/ANUNT IMPORTANT - SCHI

În urma numeroaselor sesizări venite din partea studenților Universității Transilvania privind anularea disciplinei Schi (destinată facultăților fără profil sportiv), conducerea Facultății de Educație fizică și sporturi montane precizează faptul că aceasta se va desfășura conform planificării existente. Astfel, toți studenții universității noastre ce au optat pentru această disciplină sunt așteptați în zilele și intervalele orare alese. Menționăm faptul că planificarea disciplinei și Regulamentul de desfășurare a acesteia sunt valabile pe platforma Intranet / Alege sport, sau la http://www.unitbv.ro/efsm/Avizierstudenti/Neprofil.aspx


Vă mulțumim,
Conducerea FEFSM

 


Alegere reprezentant în Comisia de EticaÎntâlnire Erasmus

In ziua de 11 decembrie 2017, la ora 14, in sala HII6, se va organiza o intalnire cu coordonatorul Erasmus+ al facultatii si cu studenti beneficiari ai unei burse Erasmus+ in cadrul manifestarilor ‘Erasmus+ Open Days’.


Taxe de scolarizare pentru studentii PDS 2017-2018 


Cazare în camine, faza a III-a

Cazare în camine, faza a II-aStudentii de la forma de invatamant cu frecventa, care doresc sa beneficieze de facilitatile pentru transport local prevazute in Protocolul de colaborare dintre Universitate si Municipiul Brasov, au obligatia depunerii declaratiei privind acceptul comunicarii catre operatorul de transport a datelor cu caracter personal. Declaratia va fi depusa la facultate, pana cel tarziu la data de 16.10.2017,conform Anexei 4.

Descarcare declaratieProcedura de obţinere a accesului la platforma eLearning pt. absolventii ID-IFR


CONTURI email pt. studenti:
În atenția studenților din anul 1:

Numele contului instituțional de forma
<nume>@student.unitbv.ro
prin care aveți acces la serviciile IT ale universității v-a fost transmis individual pe email-ul declarat la admitere. 
Pentru a vă stabili parola, veți urma procedura descrisă în acel mesaj.
Biroul IT: www.unitbv.ro/it

Burse FISITA

Membru SIAR Junior


Tutori, pe ani de studii, la specializarile coordonate de departamentul DATR.


Evenimente FIM


Miercuri, 8 Noiembrie 2017 va avea loc a 4-a editie Schaeffler Day (Tehnica si Inovatie) pentru studentii Universitatii Transilvania, desfasurat la Aula Sergiu Chiriacescu. Evenimentul va incepe la ora 9:00 cu o prelegere despre trendurile digitalizarii in procesele de productie, direct de la specialistul in domeniu Dr. Kroeckel Johannes, Advanced Data Analytics Digitalization department Schaeffler Germania).

Programul va continua cu 3 workshopuri desfasurate in paralel, perfecte pentru studentii care tintesc sa adauge valoare la educatia si CV-ul lor, si se va incheia cu o vizita in fabrica Schaeffler. Inscrieri pe http://www.unitbv.ro/Studenti/SchaefflerDay.aspx

Detalii:

Process control through DMAIC method

Este un training interactiv care isi propune prezentarea unui model de analiza a datelor si abordare a problemelor astfel incat sa putem lua cele mai bune decizii.

Training-ul are la baza o aplicatie practica, o catapulta, pe baza careia se vor prezenta notiuni introductive de statistica si interactiunea datelor de intrare  (setarea parametrilor) cu rezultatele procesului.

Imagine the digital production line of tomorrow

Este un workshop in care ne propunem definirea conceptului de echipament aliniat la Industry 4.0. In introducere vom fixa cadrul prin prezentarea unei linii de productie din zilele noatre, continuam prin vizualizarea nivelurilor de industriei pana la nivelul actual de Industry 4.0 si vom incheia cu un brainstorming interactiv.

Revolution in a Digital World – From simulation to digitalization in the manufacturing industry

Este un workshop in care se vat rata tema: Dezvoltare software de simulare pentru industrie in cadrul Schaeffler Romania.Vom raspunde la intrebarile: ce este digitalizarea?  cum revolutioneaza industria ? ce perspective ofera digitalizarea in cadrul dezvoltarii software in ISB ?În data de 25.10.2017 s-a desfasurat in laboratorul L9 de la ICDT al Universitatii Transilvania din Brasov, intrevederea cu domnul Radu Betea, CEO al Companiei Thyssenkrupp Bilstein si doamna Raluca Cretu, manager HR. S-au prezentat intentiile Faculatii de Inginerie Mecanica de a dezvolta colaborari pe diverse paliere cu Compania din Sibiu. In viitorul apropiat se vor demara vizite reciproce ale ambelor parti si discutii cu caracter tehnic pe diverse proiecte de colaborare.WORKSHOP INTEL:

Event Details - MACHINE LEARNING & DEEP LEARNING FUNDAMENTALS

  • Date: Nov 28 2017
  • Venue : University​ ​Transilvania,​ ​Faculty​ ​of​ ​Electrical​ ​Engineering​ ​and​ ​Computer​ ​Science​ ​and​ ​Center​ ​for Valorization​ ​and​ ​Transfer​ ​of​ ​Competence​ ​CVTC, Aula​ ​of​ ​University​ ​Transilvania
  • REGISTRATION:
 
Intel is coming to University​ ​Transilvania with a new workshop on Machine Learning and Deep Learning. Join us for a drink, learning and experience sharing!

The workshop including step-by-step live development will touch on topics relating to:

  • Machine Learning & Deep Learning Fundamentals
  • Applications in Real Life
  • Deep Learning Example for Image Recognition
  • How Intel plans to help developers to improve performance of Machine Learning workloads
  • What frameworks are optimized for Intel Architecture, and how you can get access to them
  • And more!

The event starts at 9:30.

* If you want to run the tests on your own, please bring your laptop. Installation guidelines will be emailed to the participants before the event.

More informations: udoru@unitbv.roLansare de carte

Joi, 19 oct., de la ora 10:00 in sala NI16 (corpul N) va avea loc prelegerea profesorului Cornel Stan de la Universitatea din Zwickau, Germania, și lansarea romanelor sale Creatori de Automobile si Dracfried, recent aparute si in limba română. Participă, alături de autor, prof. dr. Anghel Chiru, prof. dr. Calin Roșca, conf. dr. Adrian Lăcătuș. Evenimentul este organizat de Facultățile de Inginerie Mecanică și de Litere.

Cornel Stan este profesor de științe tehnice, predând din 1992 termodinamica, sisteme de propulsie și concepte de automobile la Universitatea din Zwickau, Germania, iar dupa 1993 ca profesor onorific sau invitat la universitatile din Berkeley, Paris, Pisa, Perugia și Brașov. A publicat până în prezent 28 de cărți de specialitate, majoritatea la Springer, Germania si SAE International, SUA, fiind totodata autor sau coautor al 150 de lucrari stiintifice si 40 de brevete de inventie internationale. Romanele sale Creatori de Automobile si Dracfried au apărut initial in Germania, la Editura Format (2015, 2016), fiind apoi traduse si publicate in limba romana de către Editura Coresi (2017), respectiv în limba engleză, in SUA (2017).


Miercuri, 24 mai 2017 va avea loc a treia editie Schaeffler Day (Tehnica si Inovatie)  pentru studentii Universitatii Transilvania la Corpul N (Decanat). Evenimentul va incepe in Marele Amfiteatru  la ora 9:00 cu o prelegere despre cele mai noi trenduri in simularea proceselor de fabricatie. Programul va continua cu 3 workshopuri desfasurate in paralel, perfecte pentru studentii care tintesc sa adauge valoare la educatia si CV-ul lor, si se va incheia cu o vizita in fabrica Schaeffler.  Inscrieri pe http://www.unitbv.ro/Studenti/SchaefflerDay.aspxPrezentarea companiei ROLEM (NBHX-TRIM)

În data de 31.03.2017, în sala NS2, reprezentanţii companiei ROLEM au prezentat studenţilor FIM procesele tehnologice şi produsele companiei, precum şi oportunităţi de angajare pentru studenţi şi absolvenţi.


În atentia studentilor de anul III, IV la programele de studii AR, IT, AE, IM, IMENG

În datele de 03-04.mai.2017 este preconizată a se realiza vizita tehnică la unitatea de productie a companiei Ford, Craiova, obtinută prin amabilitatea doamnei Oana PETCU, HR Supervisor, Ford Romania S.A.

Locuri disponibile: 25;

Suport financiar: nu este asigurat;

Mese: nu sunt asigurate;

Deplasare: CFR / Softrans;

Cazare: cel mai probabil din partea Univ. Craiova, o noapte. (aprox 50 RON / noapte / persoana). 

Avand în vedere numărul limitat de locuri, selectia candidatilor se va face în functie de media generală a anului trecut.

Pentru confirmarea disponibilităţii ti lămurirea unor aspecte aveti la dispozitie adresa de email: g.toganel@unitbv.ro.

Termen confirmare: miercuri, 08.03.2017, inclusiv.

Vă asteptăm cu drag,

s.l. dr.ing. George TOGĂNEL,

s.l. dr.ing. Bogdan BENEA
În data de 09.12.2015, în Aula Universității ”S.T. Chiriacescu”, s-a organizat Balul Bobocilor 2015 cu tema ”Venetian Masquerade”, eveniment dedicat studenților din anul I din toate facultățile Universității Transilvania din Brașov și sprijinit de Asociația Studenților din Universitatea Transilvania (ASUT), precum și o serie de sponsori.

Evenimentul a excelat prinorganizare și eleganța cu care studenții au onorat evenimentul. La concursulorganizat pentru obținerea titlului de Regina/Regele Balului s-au înscris 20 deconcurenți (http://www.bal.asut.ro).

Finaliștii acestei ediții ... (click pt. mai multe informaţii)10 Noiembrie 2015, ora 10:00
Centrul Internaţional de Conferinţe - Aula Sergiu T. Chiriacescu
Str. Iuliu Maniu 41A, Braşov
Conferinţa
The TP400-D6 – the biggest European Turboprop Engine
Prof. Dr.-Ing. Dr. h.c. mult. Günter Kappler