Microsoft Imagine

Programul MIcrosoft Imagine al Universităţii Transilvania (licenţe software)

1. Solicitaţi înregistrarea în programul Microsoft Imagine, pe portal (http://portal.unitbv.ro)

2. Instructiuni procedura de inregistrare Microsoft Imagine

  • Dupa indeplinirea procedurii de solicitare (inregistrare), cererea va fi trimisa automat spre administratorul licentelor Microsoft Imagine
  • Administratorul licentelor Microsoft Imagine va inregistra (activa) contul dvs. in aplicatia de gestiune a licentelor
  • Dupa inregistrare va va fi trimis un mesaj automat prin care sunteti invitat sa completati inscrierea (personalizarea contului). Verificati primirea mesajului si in folderul SPAM !
  • (Odata inregistrat contul dvs, aplicatia de gestiune a licentelor va va trimite un mesaj pentru confirmare in contul dvs. @unitbv.ro. Verificati primirea mesajului si in folderul SPAM )
  • Inregistrarea conturilor se face cind exista un numar de cereri mai mare ( 30-50 ) sau, cel mai tirziu, in fiecare zi de luni .
  • Daca in maximum o saptamina de la inregistrare nu primiti un email de confirmare, va rugam sa reveniti cu mesaj catre administratorul licentelor Microsoft Imagine (imagine.ms@unitbv.ro)
  • Daca ati primit mesajul de confirmare  (Dupa primirea mesajului), va rugam sa ii dati curs si sa urmati instructiunile pentru definitivarea inregistrarii  (confirmati inregistrarea)
  • Din acest moment puteti sa va autentificati si sa beneficiati de drepturile de membru in programul Microsoft Imagine

 


Campus Wi-Fi


"Campus Wi-Fi UNITBV" reprezintă o soluție de conectare la Internet, disponibilă tuturor utilizatorilor universității (studenți și personal) în toate clădirile aparținând universității.

Un utilizator, odată conectat la rețeaua  "Campus Wi-Fi UNITBV", își va păstra conexiunea în toate clădirile din rețea, fără acțiuni suplimentare.

În faza pilot, februarie 2017, sunt cuprinse 4 clădiri: RectoratCorp PCorp NCămin 4 Memo.

Celelalte clădiri urmează a fi conectate în etape succesive.

Pentru detalii referitoare la conectare: http://www.unitbv.ro/it/ServiciiIT/CampusWi-Fi.aspx