Incubatorul Tehnologic si de Afaceri ITA Pro-Energ > Despre noi

  MISIUNE

  Incubatorul tehnologic şi de afaceri ITA Proenerg promovează iniţierea şi dezvoltarea de afaceri inovative, bazate pe tehnologii avansate, pentru a facilita transferul rezultatelor cercetărilor ştiinţifice realizate în cadrul Universităţii „Transilvania” din Braşov către mediul de afaceri.

  Incubatorul este o structură organizatorică special creată pentru a sprijini firmele noi, care doresc să-şi dezvolte afacerile în primii 3 ani de existenţă.

   

  Incubatorul este un spaţiu de întâlnire, de schimb de idei şi bune practici al mai multor firme aflate la început de drum în afaceri.

  Incubatorul oferă firmelor sprijin logistic pentru transferul de tehnologie şi know-how, dar şi posibilitatea de a dezvolta activităţi comune prin co-working, precum şi networking (acces la o reţea de specialişti cu care se află în parteneriat).

  În incubator firmele beneficiază de servicii specifice de asistenţă care le ajută să atingă un minim prag de stabilitate în afaceri: protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, consultanţă şi sprijin în promovarea afacerilor, în accesarea de fonduri şi în constituirea de parteneriate.

   
   Ciclul de viaţă al afacerii şi incubarea

  contact: incubator@unitbv.ro