PSIHOLOGIA MUNCII, ORGANIZATIONALA SI RESURSE UMANE

Domeniul fundamental: stiinte sociale
Domeniul de master: psihologie
Limba de predare: romana
Durata studiilor/numarul de credite: 2 ani/120 ECTS
Forma de invatamant: cu frecventa

Coordonator program de studii: Prof. univ. dr. Mariela PAVALACHE-ILIE, mariela.pavalache@unitbv.ro

Programul de master pregateste specialisti in psihologie in concordanţă cu profilul de competenţe al psihologului asa cum este el definit in documente de referinţă europene si nationale ale profesiei.
Programul urmareste sa realizeze profesionalizarea absolventilor de psihologie, prin aprofundarea studiilor in domeniul Psihologie, formand competente pentru cariera profesionala in psihologia muncii, psihologia organizationala, gestiunea resurselor umane si competente pentru cercetarea stiintifică in psihologie. Pentru absolventii altor programe de licenta, programul asigura formarea de competente complementare domeniului de licenta.

La baza masterului sta domeniul de licenta Psihologie. Pot fi admisi si studenţi de la alte programe de licenta, cum ar fi Pedagogie, Asistenta sociala, Sociologie etc. Pentru programul de studii Psihologia muncii, organizationala si resurse umane, ocupatia vizata este „Psiholog in specialitatea psihologia muncii si organizaţionala”/ „Specialist în resurse umane” si alte ocupatii care se bazeaza pe studiile din domeniul Psihologie.

Pentru mai multe informatii accesati...

 

INVESTESTE IN TINE PENTRU A FI RESURSA PENTRU CEILALTI