ADMITERE - Aflati conditiile de admitere pentru programele noastre de studiu si rezultatele concursurilor de admitere
 

Anunturi admitere

  Anunt important pentru candidatii admisi la programele de licenta/ masterat -  completare Contract de scolarizare

 Informații privind achitarea primei transe a taxei de școlarizare prin OP

 Încasare taxe de școlarizare la admitere 2017 - puncte de încasare și programul acestora Accesati aplicatia de preinscriere online pe adresa: 

http://admitere.unitbv.ro/

Oportunitati de studiu si cercetare la Facultatea de Sociologie si Comunicare

 Viata studenteasca in Universitatea Transilvania din Brasov


 Studentii din cadrul programelor de studiu Sociologie, Resurse umane si Comunicare si Relatii publice isi pot realiza stagiul de practica in cadrul unor proiecte de cercetare derulate de Departamentul de Stiinte Sociale si ale Comunicarii, prin intermediul carora isi pot perfectiona si aplica cunostintele teoretice dobandite in cadrul orelor de curs si seminar.


 Studentii care au optat pentru programul de studiu Asistenta sociala isi pot derula activitatea de practica in cadrul institutiilor si O.N.G.-urilor din domeniul social cu care facultatea are incheiate contracte de parteneriat.


 Se ofera posibilitatea studentilor de a studia in strainatate in cadrul mobilitatilor Erasmus-Socrates. In acest sens facultatea noastra are incheiate contracte bilaterale cu universitati recunoscute din cadrul Uniunii Europene.


 Anual se organizeaza, la nivelul facultatii, sesiuni stiintifice, la care studentii pot participa cu propriile lucrari sau cercetari, primind recunoastere prin posibilitatea de a castiga diplome, premii. 


 In functie de rezultatele obtinute, studentii pot beneficia de burse (de merit, de studiu, private), iar pentru studentii proveniti din familii cu venituri scazute, universitatea ofera sprijin financiar prin acordarea de burse sociale.