Gestiunea si dezvoltarea resursei umane - program de studiu de master la zi

GESTIUNEA SI DEZVOLTAREA RESURSEI UMANE

Scopul masteratului de GDRU este sa va pregatim pentru o cariera de top in managementul resursei umane (HRM), atat ca experti, cat si ca manageri, atat in sectorul de business cat si in institutiile administratiei publice.


Ca absolvenți ai masteratului nostru aveți competența adecvată pentru exercitarea cu succes a job-urilor de expert senior în managementul resursei umane (HRM). Aveți de asemenea abilitățile pentru a performa cu succes în funcții de conducere specifice activității de HRM, de la cele de șef de departament de nivel middle-management, până la funcțiile de top management, ca director, manager sau vicepreședinte resursă umană. Puteți să vă bazați pe pregătirea pe care v-o asigurăm în orice inițiativă de a lucra pe cont propriu, conducând propria Dumneavoastră firmă de HRM sau operând ca freelance pe piața prestațiilor de HRM.

 

Perspective după finalizarea studiilor și câmpuri ocupaționale predilecte - asigurarea resursei umane (staffing): recrutare – inclusiv head-hunting, selecție, integrare, concediere, pensionare; salarizare și recompensare; dezvoltarea resursei umane: motivare, team-building, training, coaching, mentoring, dezvoltarea creativității, dezvoltarea abilităților manageriale; evaluarea și gestiunea performanței în muncă; schimbarea și dezvoltarea organizațională; administrarea personalului; managementul proiectelor.

Informatii GESTIUNEA SI DEZVOLTAREA RESURSEI UMANE

Domeniul fundamental: Științe Sociale

Domeniul de master: Sociologie

Limba de predare: română

Durata studiilor/ numărul de credite: 2 ani  - 120 ECTS

Forma de învăţământ: Învăţământ cu frecvenţă

Coordonator program de studii: conf. dr. Gheorghe Onuț, gonut@unitbv.ro 


PLANURI DE INVATAMANT

 Plan de invatamant GDRU, valabil pentru promotia 2017 - 2019

 Plan de invatamant GDRU, valabil pentru promotia 2016 - 2018