Oportunitatea de a aplica pentru o bursa Erasmus de studii sau plasament practic

Anunturi importante

  [Update 16.02.2018] Vă informăm despre organizarea evenimentului destinat exclusiv studenților: Erasmus Open Doors, Editia a V-a. 


Vă așteptăm în 6 martie 2018, ora 10, Sala de lectură, Biblioteca universității, Aula Universității, intrarea din Traian Grozăvescu pentru a vă oferi informații legate de mobilitățile Erasmus+ potrivite pentru voi. Viitori studenți Erasmus+ se vor întâlni online și față în față cu foști studenți Erasmus, reprezentanți ai universității și ai rețelei de promotori Erasmus+. Activitățile se desfășoară: online, offline şi real time :) 


Nu uitați și de concursul nostru: Creeaza un frame pentru profilul de Facebook cu urmatoarele elemente: Erasmus+, martisor, mobilitate. Trimite propunerea ta (o imagine de tip PNG, cu background transparent, dimensiune minim 400x400 pixeli, marime maxim 1MB) pe adresa lauradavid@unitbv.ro până la data de 19 februarie 2018. 


Cele mai creative frame-uri vor fi folosite în săptămâna 1-8 martie 2018 în cadrul evenimentului Erasmus Open Doors (EOD)! 


  [
Update 8.02.2018] În perioada 5 februarie – 14 martie 2018 se organizează înscrieri ale studenților Universității Transilvania din Brașov la concursul de selecție pentru obținerea unei burse de mobilitate de studiu sau practică prin programul Erasmus+, în anul universitar 2018-2019.

Informații referitoare la modul de organizare și derulare a mobilităților se găsesc la:

http://www.unitbv.ro/ori/Mobilit%C4%83%C8%9Bistudenti/ErasmusPlus/Outgoing.aspx.


Înscrierea la concursul de selecție se face prin depunerea dosarului de candidatură la coordonatorul Erasmus+ pe facultate și prin înregistrarea on-line la adresa http://erasmusplus.unitbv.ro/ErasmusPlus2018.


Datele de contact ale coordonatorilor Erasmus+ pe facultate sunt disponibile la http://www.unitbv.ro/ori/Desprenoi/Echipa.aspx


Motivele pentru care ați opta pentru această experiență lev eti gasi răsfoind broșura realizată de colegii voștri: „De la Student, la Student+”,

http://www.unitbv.ro/portals/4/oportunitati/studenti/2017.12_PAMERAS_F.pdf.


Vă așteptam!


 Lista institutiilor cu care UTBv are încheiat un Acord Inter-Instituțional.


Informațiile necesare în vederea înscrierii la concursul de selecţie pentru obţinerea unei mobilităţi de studiu sau de plasament practic în cadrul programului Erasmus+ se găsesc la adresa:

http://www.unitbv.ro/ori/Mobilitățistudenți/ErasmusPlus/Outgoing.aspx 


Dosarul de candidatură se depune la coordonatorul Erasmus la nivel de facultate. Datele de contact ale responsabililor Erasmus pe facultate sunt disponibile la adresa: 

 http://www.unitbv.ro/ori/Programe/ERASMUS/Coordonatori.aspx


Oportunitati de practica Erasmus+ pentru studenti

Students applying for work experience 

We are the world's largest work experience and internship directory with over 160,000 listings worldwide including Romania: www.anyintern.com


Contact: Ross O'Donovan, Development Manager

Email: ross.odonovan@anyintern.com

Website: www.anyintern.com


Oportunitate de practica Erasmus+ pentru studenti

Compania Training Experience este un startup cu profil de recrutare internationala care promoveaza schimbul de experienta intr-o alta tara, a tinerilor studenti. Datorita faptului ca Romania este membra a Uniunii Europene, tinerii universitari pot profita de burse de practica Erasmus (Erasmus + si Erasmus for Young Entrepreneurs) in strainatate cu usurinta.


Acum este un moment oportun pentru a profita de serviciile noastre deoarece avem o larga varietate de internshipuri oferite pe perioada verii. Marea majoritate a internshipurilor sunt in domeniul IT si limbi straine precum si in drept, comunicare, marketing, inginerie, vanzari sau studii economice.


Serviciile noastre sunt gratis pentru studenti si pentru universitate. Studentul se poate inregistra direct pe website-ul nostru: https://www.trainingexperience.org/ si poate aplica la posturile disponibile. Ne dorim sa stabilim o colaborare cu dumneavoastra si sa va oferim cat mai multe practici pentru tinerii studenti.


Ioana Oprea, Training Experience

internship@trainingexperience.org

+34644270284Descriere programe

 Modul de desfasurare a mobilitatilor de studiu si plasament practic pentru studenti in cadrul programului LLP/ Erasmus  

 Modul de desfasurare a mobilitatilor pentru formarea cadrelor didactice si nedidactice in cadrul programului LLP/ Erasmus   

 Modul de desfasurare a mobilitatilor de predare pentru cadrele didactice in cadrul programului LLP/ Erasmus 

 Teaching Staff - universitati partenere   

 Programul Lifelong Learning - LLP  

 Informatii despre programul Erasmus  


Contact Erasmus

 Coordonator Erasmus - Facultatea de Sociologie si Comunicare 

lect. univ. dr. Ana-Maria BOLBORICI 

Contact: ana.bolborici@unitbv.ro


 Oficiul de Relatii Internationale 

Biroul Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (B.P.C.D.E.F.P.)/  Biroul Erasmus

Brasov, B-dul Eroilor, nr.29, 500036

Cladirea Rectorat, cam. 205 

Tel./ fax: +40 268 473473

E-mail: erasmus@unitbv.ro